Ohje Mac

Kuinka Skypen Mac OS X -versio määritetään uusia kuulokkeita, mikrofonia tai kaiuttimia varten?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Jos haluat käyttää uusia kuulokkeita, mikrofonia tai kaiuttimia, myös USB-kaiuttimia, USB-puhelimia tai useita äänikortteja, sinun on määritettävä, mitä laitetta Skypen on tarkoitus käyttää.

1. Valitse Skypen valikkopalkista Skype > Asetukset ja valitse Ääni/kuva.

2. Valitse avattavasta luettelosta haluamasi laitteet äänen tulolle (mikrofonille) ja lähdölle (kaiuttimet) sekä laite, joka hälyttää, kun saat puhelun Skypessä.
  3. Puhu mikrofoniin ja katso, syttyykö äänenvoimakkuuden ilmaisin. Jos näin käy, mikrofoni toimii oikein.

Oletuksena mikrofonin asetuksia säädetään automaattisesti. Voit poistaa tämän asetuksen käytöstä poistamalla valintaruudun valinnan.

1. Varmista, että laite, jota haluat käyttää kamerana, on valittuna avattavasta Kamera-luettelosta. Jos se on valittuna, sen alla pitäisi näkyä suoraa videokuvaa.
  2. Soita testipuhelu ja selvitä, toimivatko ääniasetukset oikein.

Lisätietoja ääniasetusten muuttamisesta on Skype-äänen määritysoppaassa.

Lue lisätietoja kuulokkeiden, mikrofonin ja kaiuttimien käyttämisestä Skypessä.