Kuinka käytän USB-puhelinta tai -kuulokkeita Skype-puheluihin ja kaiuttimia muihin äänitoimintoihin Skypen Mac OS X -työasemaversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

USB-puhelimen tai -kuulokkeiden käyttäminen Skypessa:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse päävalikossa Skype> Asetukset... ja valitse sitten Ääni/kuva.
    3. Varmista, että USB-puhelin tai -kuulokkeet ovat valittuna avattavissa Mikrofoni- ja Kaiuttimet-luetteloissa.
    4. Varmista avattavasta Hälyttää-luettelosta, että Hälytä kaikissa laitteissa on valittuna.

Mac-tietokoneen asetusten määrittäminen siten, että ääni toistetaan kaiuttimista:

1. Klikkaa omenavalikkoa, valitse Järjestelmäasetukset… ja valitse sitten Äänet.
    2. Valitse Ääni ulos ja valitse sitten asianmukaiset kaiuttimet käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.

Nyt voit soittaa puheluita puhelimella tai kuulokkeiden avulla, ja muut äänet sekä musiikki toistetaan tietokoneen kaiuttimista.

Lisätietoja on Skypen äänen määritysoppaassa.