Ohje Mac

Voinko estää Skype-numerooni tulevat tarpeettomat puhelut Skypen Mac OS X -versiossa?

Jos Skype-numeroon tulee tarpeettomia puheluja, voit estää tiettyjä numeroita soittamasta sinulle. Voit tehdä tämän säätämällä tietosuoja-asetuksia Skypessa. Tämän avulla voit estää kaikki piilotetuista tai kontaktiluettelon ulkopuolisista numeroista tulevat puhelut.

Voit säätää tietosuoja-asetuksia Skypen Mac OS X -versiossa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkista Skype > Asetukset...
  3. Valitse Tietosuoja-välilehti.
  4. Valitse Vastaanota puhelut Skype-numerooni -kohdassa jokin seuraavista:

• Kaikki – sallii kaikki saapuvat puhelut.
    • Tunnetut numerot – tarkoittaa muita kuin salattuja numeroja, joissa näkyy yleensä soittajatunnus.
    • Kontaktit sallii puhelut kontaktiluettelon henkilöiltä, joiden numerot on tallennettu.

Jos et halua tarpeettomia puheluja Skype-numeroon jatkossa, ota yhteyttä meihin.