Ohje Mac

Kuka voi jättää minulle vastaajaviestin (Mac)?

Jos olet aktivoinut ääniviestinnän, vastaajaviestien jättämisoikeus määräytyy tietosuoja-asetusten mukaan. Jos olet määrittänyt tietosuojan niin, että vain tuntemasi henkilöt voivat soittaa sinulle, sama koskee myös saapuvia vastaajaviestejä. Jos asetuksissa soittaminen on sallittu kenelle tahansa, silloin myös vastaajaviestin voi jättää kuka tahansa.

Tietosuoja-asetusten tarkasteleminen tai muuttaminen:

1. Klikkaa Skype-vaihtoehtoa valikkopalkista ja valitse sitten Asetukset...

2. Valitse Salli puhelut... -kohdasta kaikilta tai kontakteilta.