Koti Skypen Mac-versio

Mistä tiedän, että joku on lähettänyt minulle pikaviestin Skypen Mac OS X -versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Jos pikaviesti saapuu, kun olet kirjautunut Skypeen eikä keskusteluikkuna ole avattuna, kontaktin viereen sivupalkkiin tulee numeroitu tunnus. Numero kertoo keskustelun lukemattomien viestien määrän.

Myös Dockiin Skype-kuvakkeen kohdalle tulee punainen numeroitu tunnus. Numero kertoo, kuinka monessa keskustelussa on lukemattomia viestejä.

Jos saat uuden pikaviestin ääni- tai videokeskustelun osapuolelta, näkyviin tulee tämä kuvake:

Klikkaamalla sitä voit lukea pikaviestin.

Lue lisätietoja pikaviestien lähettämisestä.