Miten voin muuttaa Skype-näyttönimeäni?

1. Siirry profiiliisi.

Klikkaa tai napauta Skypessä nimeäsi, niin profiilisi tulee näkyviin.

1. Muokkaa näyttönimeä.

Valitse näyttönimi profiilistasi. Muokkausruutu tulee näkyviin.

Profiilin muokkausruutu

Kirjoita nimi, jota haluat käyttää, ja valitse valintakuvake tai paina Enter-näppäintä. Näyttönimesi päivitetään.

Muista, että kaverisi voivat vaihtaa nimesi omissa Skypen kontaktiluetteloissaan, joten valitsemasi näyttönimi ei välttämättä ole sama kuin heille näkyvä nimi.

Jos haluat muuttaa kontaktin nimeä, voit tehdä sen Skype for Windows -työpöydällä napsauttamalla nimeä hiiren kakkospainikkeella kontaktiluettelossa ja valitsemalla Nimeä uudelleen. Vain sinulle Skypessä näkyvä nimi vaihtuu. Kontaktille näkyvä nimi pysyy ennallaan.