Ohje Linux

Kontaktien lisääminen (Linux)

Etsi Skypeä käyttävät kaverisi helposti ja lisää heidät kontaktiluetteloosi.

Kun olet lisännyt kaverisi kontaktitiedot, voitte jutella keskenänne käyttämällä ilmaisia Skypestä Skypeen -puheluja ja -näköpuheluja sekä lähettää pikaviestejä ja tiedostoja.

Kun kirjaudut Skypen Linux-versioon Microsoft-tililläsi, Messenger-kaverisi lisätään kontaktiluetteloosi automaattisesti, ja voit soittaa heille puheluita ja lähettää heille pikaviestejä, kuten muillekin Skype-kontakteillesi.

Kontaktin lisääminen

1

Siirry Skypeen ja klikkaa Skype-ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa Lisää kontakti -kuvaketta.

Lisää kontakti -kuvake valittu Skype-ikkunassa.

2

Kirjoita lisättävän henkilön sähköpostiosoite, puhelinnumero, koko nimi tai Skype-nimi ja valitse Haku.

Hakukentässä näkyy sen henkilön nimi, jonka haluat lisätä kontaktiksi.

Voit tarkentaa hakuasi lisäämällä esimerkiksi maan/alueen, ikäryhmän, sukupuolen tai kielen.

3

Jos etsimäsi henkilö näkyy hakutuloksissa, valitse hänet ja valitse Lisää kontakti.

Lisättävä henkilö on valittu hakutuloksissa.

Saat lisätietoja hakutuloksissa näkyvästä henkilöstä klikkaamalla sinistä tietokuvaketta.

4

Lisää kontaktipyyntö henkilölle, jonka haluat lisätä kontakteihin. Kirjoita lyhyt esittelyteksti itsestäsi ja valitse Lähetä pyyntö.

Henkilö lisätään kontaktiluetteloosi, mutta hän on offline-tilassa. Kun hän hyväksyy pyyntösi, näet hänen tilansa ja voit soittaa hänelle puheluja ja näköpuheluja ja lähettää pikaviestejä ja tiedostoja.

Lisätietoja kontaktien järjestämisestä.