Ohje Linux

Voinko lähettää kontaktin yhteystiedot toiselle kontaktille Skypen Linux-versiolla?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Voit lähettää kontaktin yhteystiedot useille kontaktiluettelossa oleville henkilöille. Kontaktin tiedot saava henkilö voi sitten lisätä kontaktin omaan kontaktiluetteloonsa.

Voit lähettää kontaktitietoja toiselle kontaktille seuraavasti:

1. Klikkaa kontaktiluettelosta sen kontaktin nimeä, jolle haluat lähettää kontaktit.
  2. Klikkaa profiilin oikeassa alakulmassa näkyvää -kuvaketta. Kontaktivalikko tulee näkyviin.
  3. Valitse kontaktien lähetysvaihtoehto. Kontaktien lähetysikkuna tulee näkyviin.
  4. Klikkaa vasemmassa ruudussa kontaktia, jonka tiedot haluat lähettää. Voit valita useita kontakteja Ctrl-näppäimen avulla.

5. Klikkaa Lähetä>>. Lähetettävien kontaktien nimet tulevat näkyviin oikeaan ruutuun.

6. Jos muutat mielesi ja haluat poistaa kontaktin lähetettävien kontaktien luettelosta, valitse nimi klikkaamalla sitä ja klikkaa sitten <<Älä lähetä.
  7. Valitse Lähetä.

Kontakti näkyy nyt painikkeena sen kontaktin keskusteluikkunassa, jolle kontaktin lähetit. Kun kontakti klikkaa painiketta, kontaktipyyntö tulee näkyviin.