Mitä ominaisuuksia Skypen iPad-versio tukee?

Uusin Skypen iPad-versio tukee seuraavia:

• Pikaviestit
  • Skypestä Skypeen -puhelujen soitto
  • Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen
  • Skype-puheluihin vastaaminen ja Skype-numeroihin soittaminen
  • Ryhmä-äänipuheluihin osallistuminen
  • Tekstiviestit
  • Kuvien lähettäminen
  • Soitonsiirto
  • Kontaktiluettelon suodatus luettelojen mukaan
  • Ääniviestintä
  • Videoviestit
  • Näköpuhelut (koska ensimmäisen sukupolven iPadissa ei ole kameraa, sillä voi vain vastaanottaa näköpuheluja)
  • Kaksisuuntainen teräväpiirtovideo (iPad Mini Retina ja iPad Air)
  • Kontaktien tuonti iPad-kontakteista
  • Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin
  • Yhteyden muodostaminen Bluetooth-laitteisiin (paitsi ensimmäisen sukupolven iPadiin)

Seuraavia ominaisuuksia ei tueta tällä hetkellä:

• Ryhmänäköpuhelut
  • Ryhmä-äänipuhelun aloittaminen
  • Suosikkikontaktien näyttäminen
  • Näytön jakaminen*

*Et voi jakaa näyttöäsi kontakteillesi, mutta he voivat jakaa näyttönsä sinulle kahdenkeskisen näköpuhelun aikana.