Miten maksutositteen voi lähettää Skypen asiakaspalveluun?

Takaisin hakutuloksiin

Kun sinulla on kysyttävää tekemistäsi ostoksista, sinun on ehkä lähetettävä Skypen asiakaspalveluun maksutosite ostoksestasi.

Hyväksyttäviä maksutositteita ovat kopiot tiliotteesta, jossa maksutapahtuma näkyy, ja kassakuitit ostoksesta.

Maksutositteen voi tallentaa tiedostoksi seuraavasti:

• Jos maksutositteesi on peräisin verkosta, ota näyttökuva maksutositteesta ja tallenna näyttökuva .jpg-tiedostoksi.

Lisäohjeita näyttökuvan ottamiseen.

• Jos maksutosite on paperimuodossa, skannaa se (jos sinulla on skanneri käytettävissä) tai ota siitä valokuva digikameralla ja siirrä valokuva sitten tietokoneelle.

Maksutositteen voi lähettää Skypen asiakaspalveluun seuraavasti:

1. Jos otat meihin yhteyttä ensimmäistä kertaa käyttämällä tätä lomaketta, sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta liittää maksutosite sen perusteella, minkä ohjeaiheen olet valinnut.

Klikkaa Selaa ja etsi tiedosto tietokoneelta. Kun lähetät tukipyynnön, maksutosite liitetään mukaan.

2. Jos sinulle ei tarjota mahdollisuutta liittää maksutositetta tukiviestiin, lähetä viesti ilman maksutositetta. Annamme tarvittaessa tarkemmat ohjeet vastauksessamme.

Jos sinut ohjataan suoraan keskustelutukeen, lähetä kyselysi keskusteluviestinä. Sinulle kerrotaan, miten voit lähettää maksutositteen.