Miksi Skype on päivitetty automaattisesti?

Skype julkaisee säännöllisesti ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia, parantavat aiempia ja korjaavat virheitä.

Kannattaa käyttää aina uusinta Skype-versiota. Tästä syystä Skype päivitetään oletusarvon mukaan automaattisesti uusimpaan versioon. Jos haluat valita päivitysajankohdan itse, voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä.

Automaattisten päivitysten käytöstä poisto Windows-versiossa.

Automaattisten päivitysten käytöstä poisto Mac OS X -versiossa.

Kun automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä, voit tarkistaa saatavilla olevat päivitykset aina halutessasi ja asentaa ne itse. Valitse vain Skypessä Ohje> Tarkista päivitykset (Windows) tai Skype> Tarkista päivitykset (Mac).

Jos haluat tietää uusimman julkaisun sisällön ennen päivitystä, lue lisätietoja Skypen Windows-version uusista ominaisuuksista ja Skypen Mac-version uusista ominaisuuksista.

Vanhoja Skype-versioita poistetaan kokonaan käytöstä silloin tällöin. Jos näin käy, et voi kirjautua sisään, ennen kuin päivität uusimpaan versioon, vaikka olisit poistanut automaattiset päivitykset käytöstä.

Mitä Skype-saldolle tai paketeille tapahtuu päivityksen yhteydessä?

Skypen päivittäminen uusimpaan versioon ei vaikuta Skype-saldoon eikä paketteihin. Kaikki ostamasi tuotteet pysyvät tililläsi. Ne ovat käytettävissä samaan tapaan kuin ennen päivitystä.