Miten USA:n puheaikapaketteja hallitaan?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet USA:n puheaikapakettien lisäämiseen SIP-profiiliin, USA:n puheaikapakettien vaihtamiseen, USA:n puheaikapakettien peruuttamiseen ja USA:n puheaikapakettien jatkamiseen.

Jos Skype Connect™ on käytössäsi ja soitat paljon puheluita Yhdysvaltoihin, voit säästää puheluissasi jakamalla USA:n puheaikapaketteja SIP-profiiliisi. Jokainen paketti sisältää 5 000 minuuttia matka- ja lankapuheluaikaa kuukaudessa Yhdysvalloissa. Jos puheaikasi loppuu enne seuraavaa uusintapäivää, puhelut Yhdysvaltoihin veloitetaan Skype Managerin™ käytettävissä olevalta Skype-luottosaldolta Skype Connectin normaalihinnaston mukaisesti.

USA:n puheaikapakettien kustannukset veloitetaan suoraan SIP-profiilin saldosta. Varmista, että Skype Managerissa on riittävästi Skype-saldoa.

Tärkeää: Kun lisäät USA:n puheaikapaketin tai vaihdat sen, puheaikapakettien määrä ei voi olla suurempi kuin kanavien määrä.

USA:n puheaikapakettien lisääminen

Voit lisätä USA:n puheaikapaketteja SIP-profiiliisi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat lisätä USA:n puheaikapaketteja, ja klikkaa profiilin nimen vieressä olevaa Näytä profiili -vaihtoehtoa.
  5. Klikkaa Määritä USA:n puheaikapaketit -vaihtoehtoa ja klikkaa sitten Lisää USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa.
  6. Anna oletettavasti tarvittavien pakettien määrä. Kuukausikohtaisten puheaikapakettien kokonaiskustannus tulee automaattisesti näkyviin.

7. Valitse Osta nyt. USA:n puheaikapaketit lisätään SIP-profiiliisi.

USA:n puheaikapakettien vaihtaminen

Voit vaihtaa SIP-profiiliisi jaettujen USA:n puheaikapakettien määrää milloin tahansa:

1. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  3. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jonka USA:n puheaikapaketit haluat vaihtaa, ja klikkaa profiilin nimen vieressä olevaa Näytä profiili -vaihtoehtoa.
  4. Klikkaa SIP-profiilillesi varatut USA:n puheaikapaketit sisältävää riviä.

Huomaa, että Lähtevät puhelut -rivillä näkyvät kokonaiskustannukset sisältävät sekä kaikki USA:n puheaikapaketit että Skype Connect -kanavien kustannukset.
  5. Klikkaa Muuta USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa.
  6. Anna oletettavasti tarvittavien pakettien uusi määrä. Kuukausikohtaisten puheaikapakettien kokonaiskustannus tulee automaattisesti näkyviin.
  7. Valitse Osta nyt. Uusi määrä USA:n puheaikapaketteja lisätään SIP-profiiliisi. Kaikki aiemmin omistamasi paketit peruutetaan, ja raha palautetaan SIP-profiilisi saldoon. SIP-profiilisi saldoon palautettava summa lasketaan seuraavasti:

Käyttämättömien minuuttien kokonaismäärä / 5 000 x edellisen ostoskerran pakettikohtainen hinta

Joten jos sinulla on esimerkiksi 3 000 käyttämätöntä minuuttia, ja alkuperäinen paketti maksoi 30 dollaria, SIP-profiilisi saldoon palautetaan 18 dollaria.

USA:n puheaikapakettien peruuttaminen

Voit peruuttaa USA:n puheaikapakettisi milloin tahansa:

1. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  3. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jonka USA:n puheaikapaketit haluat peruuttaa, ja klikkaa profiilin nimen vieressä olevaa Näytä profiili -vaihtoehtoa.
  4. Klikkaa SIP-profiilillesi varatut USA:n puheaikapaketit sisältävää riviä.
  5. Klikkaa Peruuta USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa. Näkyviin tulee viesti, jossa pyydetään vahvistamaan asennus.
  6. Klikkaa Peruuta USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa uudelleen. Juuri peruuttamiesi pakettien umpeutumispäivä tulee näkyviin.

USA:n puheaikapakettien jatkaminen

Voit jatkaa SIP-profiilillesi varattuja USA:n puheaikapaketteja, jotka ovat umpeutumassa seuraavan 30 päivän sisällä:

1. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  3. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jonka USA:n puheaikapaketteja haluat jatkaa, ja klikkaa profiilin nimen vieressä olevaa Näytä profiili -vaihtoehtoa.
  4. Klikkaa SIP-profiilillesi varatut USA:n puheaikapaketit sisältävää riviä.
  5. Valitse vaihtoehto Jatka. Näkyviin tulee viesti, jossa pyydetään vahvistamaan USA:n puheaikapakettien jatkaminen.
  6. Valitse vaihtoehto Jatka uudelleen. Näkyviin tulee jatkettujen pakettien seuraava maksupäivä.