Miksi Windows Installer 1618 -virhekoodi tulee näkyviin Skypen asennuksen yhteydessä?

Windows Installer -virhekoodi 1618 tulee näkyviin, kun useita ohjelmia yritetään asentaa samanaikaisesti. Näin voi käydä esimerkiksi, jos asennat Skypeä samaan aikaa kuin Windows asentaa päivityksiä.

Voit ratkaista ongelman huolehtimalla ennen Skypen asentamista siitä, ettei muiden ohjelmien asennuksia ole meneillään. Jos Windows asentaa päivityksiä, voit odottaa niiden päättymistä tai lopettaa Microsoft Installer -prosessin manuaalisesti. Jos tämä ei onnistu, käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen.

Voit lopettaa Microsoft Installer -prosessin manuaalisesti näin:

1. Paina Ctrl+Alt+Del-näppäinyhdistelmää ja käynnistä Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Prosessit-välilehdestä MSIEXEC.EXE.
  3. Valitse Lopeta prosessi.
  4. Asenna Skype.
Lisätietoja Microsoft Installer -virhekoodeista*.