Mitä ovat Emotionaalit?

Hymiöt ovat hauska tapa ilmaista itseäsi pikaviestit. Jos haluat kutsua ystäväsi juhlimaan , voit näyttää sen hymiön.

Voit lähettää Pikaviestin hymiö:

1. Valitse hymiö kasvot esiin hymiö pallette keskustelu-ruutuun.

The emoticon window displayed after selecting the smiley face icon.

1. Valitse lähettää, paina Enter tai klikkaa Lähetä normaalisti hymiö.

Extra vaikutus Lähetä suuri hymiöitä-Valitse hymiö haluta ja lennättää se ilman mukana tekstiä.

Voit lähettää hymiöitä käyttämättä paletti, pikanäppäinten sen sijaan. Kunkin hymiö on lyhytfilmi, kuten :) tai (aurinko) – kohtuullinen kirjake lyhytfilmi ardor IM ikkunasta.

Voit nähdä kaikki käytettävissä olevat hymiöt ja liput, tutustu Tämä kätevä opas.

Voit lähettää hymiöitä Skype app, mutta mobiililaitteessa ei voi näyttää niitä. Jos puhelin ei voi näyttää hymiö, näet koskettimisto lyhytfilmi sen sijaan.

Lähettää, vastaanottaa ja animointiin hymiöitä liittyvät asetukset Tarkista Skype asetukset.