Kuinka Skypea käytetään Nokia N9 -puhelimella?

Jos tarvitset ohjeita ja tukea Nokia N9 -laitteelle, siirry Nokian tukisivustolle*. Etsi tukiaiheet valitsemalla Mobiililaitteet-välilehti ja Kaikki laitteet ja valitsemalla Nokia N9 luettelosta.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Jos tarvitset ohjeita Skypen tuotteista, kuten Skype-saldosta, paketeista tai Skype-tiliisi liittyvistä aiheista, siirry Skypen tukisivustolle. Valitse aihealue kotisivulta, niin näkyviin tulee valikoima usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla hyötyä.