Miten Skype poistetaan Windowsin tehtäväpalkista?

Kun olet kirjautuneena Skypeen, Skype-logo näkyy Windowsin tehtäväpalkissa. Skype-tilakuvake näkyy myös ilmaisinalueella näytön alaosassa.

Jos suljet Skype-ikkunan, Skype-logo ja -tilakuvake näkyvät molemmat edelleen sekä Windowsin tehtäväpalkissa että ilmaisinalueella.

1. Valitse Lisäasetukset> Lisäasetukset.
  2. Poista sen asetuksen valinta, jolla Skype pidetään tehtäväpalkissa kirjautuneena oltaessa.
  3. Valitse Tallenna.

Aina kun sovellusikkuna suljetaan, Skypen ei pitäisi enää näkyä Windowsin tehtäväpalkissa. Jos se näkyy, ohjelman ominaisuuksia on ehkä muutettava. Toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Käynnistä-valikkoa.
  2. Windows 7/Vista: Valitse Tietokone.
    Windows XP: Valitse Oma tietokone.
  3. Avaa Paikallinen levy (C:).
  4. Windows 7/Vista: Valitse Ohjelmatiedostot (x86).
    Windows XP: Valitse Ohjelmatiedostot.
  5. Etsi ja avaa kansio nimeltä Skype.
  6. Avaa Puhelin.
  7. Klikkaa Skype.exe-tiedoston nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  8. Poista Yhteensopivuus-välilehdessä olevan Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa: -valinnan valinta.