Ohje Windows Desktop

Miten vastaajaviestit voi tarkistaa Skype To Go™ -numerolla?

Voit tarkistaa vastaajaviestit soittamalla Skype To Go -numeroosi – vastaajaviestit ovat kuunneltavissa vastaajaviestien valikosta.

Lisätietoja Skype To Gosta.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Videoviestit" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt