Ohje Android

Miten voin hankkia Video Chat plugged into Skype™ -laajennuksen Sony Tablet P -versioon?

Video Chat plugged into Skype™ -laajennus Sony Tablet P -versioon on saatavana ilmaiseksi samaan tapaan kuin Skype tietokoneeseen. Hanki sovellus siirtymällä Android Marketiin ja valitsemalla Video Chat plugged into Skype.

Voit myös ladata Video Chat plugged into Skype™ -laajennuksen selaimella käymällä Video chat for Sony Tablet P -sivulla* Android Market -sivustossa.

Lisätietoja Video Chat plugged into Skype™ -laajennuksesta on Sonyn tukisivustossa*. Kun valitset asuinmaasi avattavasta luettelosta, sinut siirretään alueesi tukisivuille.

* Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.