Ohje Mac

Miksi en voi muodostaa yhteyttä WiFi-hotspotiin Skype WiFin avulla Skypen Mac OS X -versiosta?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skype WiFi on toiminto, jonka avulla voit muodostaa Internet-yhteyden julkisiin, maksullisiin WiFi-hotspoteihin käyttämällä Skype-saldoasi, vaikka sinulla ei olisi havaitun hotspotin palveluntarjoajan tiliä.

Jos et pysty muodostamaan Internet-yhteyttä Skype WiFin kautta, seuraavassa taulukossa annetuista ohjeista voi olla apua ongelman vianmäärityksessä:

Ongelma Ratkaisu

En löydä tuettua hotspotia

Varmista, että laitteesi WiFi-toiminto on käytössä ja että yhteys WiFi-verkkoon on muodostettu. Kirjaudu sitten Skypeen.

Kokeile Skype WiFin tukeman hotspotin etsimiseen Skype-hotspotin etsintä.

Skype ilmoittaa automaattisesti, toimiiko Skype WiFi valitsemassasi hotspot-sijainnissa. Voit myös tarkistaa toimivuuden manuaalisesti valitsemalla Window > Skype WiFi

Huono langattoman verkon signaali

Tarkista langattoman verkon signaalin vahvuus, sillä se voi vaikuttaa yhteyden laatuun. Voit kokeilla, paraneeko signaali, jos siirryt jonkin matkaa paikasta toiseen. Jos signaali on yhä liian heikko, klikkaa WiFin tilakuvaketta WiFin tilakuvake. valikkopalkissa ja valitse verkko, jolla on vahvempi signaali tai verkko, joka tukee Skype WiFiä.

Yhteyden muodostaminen Skype WiFin kautta ei vieläkään onnistu

Jos mikään ei tunnu auttavan, kokeile käynnistää tietokone uudelleen. Tietokoneen uudelleenkäynnistys korjaa useimmiten yhteysongelmat. Muista myös, että tarvitset hieman Skype-saldoa Skype WiFin käyttämiseen, jos sinulla ei ole havaitun hotspotin palveluntarjoajan tiliä. Voit ostaa saldoa Skype WiFin kautta muodostettuasi yhteyden tuettuun hotspotiin.

Olen ostanut Skype-saldoa hotspotissa. Mitä muuta voin tehdä sillä? Voit käyttää Skype-saldoa monin tavoin Skype WiFin lisäksi. Skype-saldolla voit soittaa mobiili- ja lankapuhelinliittymiin kaikkialla maailmassa, ostaa Skype-numeron, jotta ystäväsi, jotka eivät käytä Skypeä, voivat soittaa sinulle paikallisilla hinnoilla, lähettää edullisia tekstiviestejä ja tehdä soitonsiirtoja.

Pyydä apua Skype-yhteisöstä.