Ohje Windows Desktop

Miten voin ottaa käyttöön Skypen?

Skypen käyttöön ottaminen on helppoa. Toimi näin:

Näin helppoa se on.

  1. Siirry Skypen lataussivulle.
  2. Valitse laitteesi ja aloita lataus*.
  3. Voit käynnistää Skypen, kun se on asennettu laitteellesi.

*Skype Preview on valmiiksi asennettuna Windows 10 vuosipäivä-päivityksessä.

  1. Avaa Skype ja valitse Luo uusi tili tai siirry suoraan Luo tili -sivulle.
  2. Opastamme uuden tilin luomisessa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten kirjaudun Skypeen?
Miten voin päivittää Skype-profiilini tiedot?
Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skypen toimintojen käyttäminen" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt