Koti Kaikki tuotteet

Mistä löydän eri toiminnot Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Avaa Skype kaksoisnapauttamalla työpöydällä olevaa Skype-kuvaketta (tai valitsemalla se Windowsin Käynnistä-valikosta) ja kirjaudu sitten sisään Skype-nimelläsi tai Microsoft-tilisi sähköpostitiedoilla.

Katso tämä lyhyt video, joka auttaa sinua sovelluksen käytössä, ja pääset soittamaan puheluita ja lähettämään viestejä kavereillesi tuota pikaa.

Jos tarvitset lisätietoa toimintojen löytämisestä, katso jäljempänä olevat tunnisteet ja selosteet.

A. Nimi

• Jos olet kirjautunut sisään Skype-nimellä, se näkyy tässä.
    • Jos olet kirjautunut sisään Microsoft-tililläsi, näytetään Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.

B. Valikkorivi Sisältää valinnat, joiden avulla saat Skypestä mahdollisimman paljon irti.

C. Nimi ja tila – Voit muuttaa Skype-tilaasi ja näyttönimeäsi halutessasi.

• Muuta tilaasi napsauttamalla tilakuvaketta (profiilikuvasi oikeassa alakulmassa).
    • Napsauttamalla näyttönimeäsi pääset profiiliisi, jossa voit vaihtaa profiilikuvasi, fiilisviestisi ja muuta.

D. Skype-työkalurivi – Työkalurivin avulla voit käyttää useimmin käyttämiäsi Skypen ominaisuuksia helposti. Voit avata Skype koti -näytön, näyttää valintapaneelin, jolla voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin ja luoda uuden ryhmän.

E. Yhteyshenkilöt

• Yhteystietoluettelo Luettelo yhteyshenkilöistäsi, jossa näet heidän online-tilansa.
    • Viimeisimmät-luettelo– Luettelo viimeisimmistä Skype-keskusteluistasi.

F. Yhteyshenkilöyhteenveto – Näytetään, kun valitset yhteyshenkilön. Ilmoittaa sinulle kaverin tilan ja fiilisviestin. Jos haluat nähdä lisää tietoa kaveristasi, napsauta hänen nimeään ja näet ponnahdusikkunan, jossa on hänen täydelliset profiilitiedot.

G. Puhelupainikkeet – Näiden painikkeiden avulla voit soittaa puhelun tai videopuhelun tai lisätä henkilöitä ja luoda ryhmäkeskustelun.

H. Skype-kääntäjä – Käännä äänipuheluita, videopuheluita ja pikaviestejä. Tutustu Skype-kääntäjän määrittämiseen.

I. Keskusteluikkuna – Näytetään, kun valitset yhteyshenkilön tai luot ryhmäkeskustelun. Näyttää pikaviestihistorian ja puheluhistorian kyseisen yhteyshenkilön tai ryhmän kanssa.

J. Keskusteluruutu Näytetään, kun valitset yhteyshenkilön tai luot ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä, hymiöitä, Moji-leikkeitä ja tekstiviestejä.

Tässä muutama sivu, jotka voivat auttaa sinua saamaan vieläkin enemmän aikaan: