Miten Skypen Windows-version toimintoja käytetään?

Avaa Skype kaksoisklikkaamalla työpöydällä olevaa Skype-kuvaketta (tai valitse se Windowsin Käynnistä-valikosta) ja kirjaudu sitten Skype-nimelläsi, Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella tai Facebook-kirjautumistiedoillasi.

Tässä lyhyessä videossa on ohjeita sovelluksessa siirtymiseen. Pääset pian soittamaan ja viestittelemään kavereidesi kanssa.

Jos haluat lisätietoja toimintojen sijainneista, kaikki on merkitty ja selitetty alla.

A. Nimi

• Jos olet kirjautunut Skype-nimellä, se näkyy tässä.
  • Jos olet kirjautunut Microsoft-tililläsi, näkyvissä on Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  • Jos kirjaudut Skypeen ensimmäisen kerran käyttämällä Facebook-tiliäsi, näytettävän nimen edessä on merkintä fb: .

B. Valikkopalkki sisältää kaikki asetukset, joita tarvitaan Skypen täysipainoiseen hyödyntämiseen.

C. Nimi ja tila – voit halutessasi muuttaa Skype-tilaasi ja näyttönimeäsi.

• Klikkaa tilakuvaketta (profiilikuvan oikeassa alakulmassa), jos haluat vaihtaa tilaa.
  • Kun klikkaat näyttönimeäsi, profiilisi tulee näkyviin ja voit vaihtaa profiilikuvasi, fiilisviestisi ja muita tietoja.

D. Skypen työkalurivi – Tämän työkalurivin painikkeiden avulla voit käyttää useimpia Skypen toimintoja helposti. Voit avata Skypen aloitussivun, tuoda puhelimiin ja matkapuhelimiin soittamiseen käytettävän valintapaneelin näkyviin ja määrittää uuden ryhmän asetukset.

E. Yhteydet

• Yhteystietoluettelo tässä on luettelo yhteystiedoista ja heidän online-tilansa.
  • Viimeisimmät-luettelo – tässä on luettelo viimeisimmistä Skypessä käymistäsi keskusteluista.

F. Kontaktin yhteenvetotiedot – Tulevat näkyviin, kun valitset kontaktin. Ilmaisee kaverisi tilan ja tilaviestin. Jos haluat lisätietoja kaveristasi, klikkaa hänen nimeään, niin näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on hänen täydet profiilitietonsa.

G. Puhelupainikkeet – näillä painikkeilla voit soittaa puhelun tai videopuhelun tai luoda ryhmäkeskustelun lisäämällä henkilöitä.

H. Skype Translator – Voit kääntää äänipuhelut, videopuhelut ja pikaviestit. Lue lisätietoja Skype Translatorin asetusten määrittämisestä.

I. Keskusteluikkuna – Tulee näkyviin, kun valitset yhteystiedon tai määrität ryhmäkeskustelun. Sisältää pikaviestikeskustelujen ja puhelujen historian kyseisen yhteyshenkilön tai ryhmän kanssa.

J. Keskusteluruutu Tulee näkyviin, kun valitset yhteystiedon tai määrität ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä, hymiöitä, Moji-videoita ja tekstiviestejä.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: