Miksi Skype-saldolla ja paketeilla on ostorajoituksia?

Pyrimme suojaamaan asiakkaitamme petoksilta, joten olemme määrittäneet Skype-saldon lahjoituksille, Skype-saldolle ja paketeille ostorajoituksia.

Jos maksusi hylätään, älä huolestu. Se ei tarkoita, että tilisi olisi vaarantunut tai että maksutapasi olisi määritetty petolliseksi. Kyseessä on vain Skypen suojausmenetelmä, jolla pyritään havaitsemaan tavallisuudesta poikkeavat ostokset.

Jos maksusi hylätään, kannattaa ensin yrittää uudelleen. Tutustu maksutapoihimme.