Miten voin maksaa PayPalin avulla?

PayPal* on online-maksutapa, jolla ostetaan Skype-saldoa ja muita Skype-tuotteita nopeasti ja vaivattomasti. Taloustietoja ei tarvitse jakaa jokaisen ostoksen yhteydessä.

PayPal-sivustossa*, jos haluat lisätietoja PayPal-tilin avaamisesta.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

PayPalin avulla voit tehdä kertamaksuja Skype-tuotteista tai maksaa sillä automaattisen saldonlisäyksen, mikä varmistaa, ettei Skype-saldo lopu koskaan ja että voit soittaa puheluja aina.

Maksaminen PayPalilla

Skype-tuote on helppo ostaa Paypal-maksutapaa käyttäen:

Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
  2. Valitse Skype-saldon tai jonkin toisen Skype-tuotteen osto.
  3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.
  4. Valitse maksutavaksi PayPal.
  5. Jos ostat Skype-tuotetta ensimmäistä kertaa, lue Skypen käyttöehdot ja valitse sopimuksesi. Valitse Seuraava.
  6. Sinun ohjataan PayPal-sivustoon. Kirjaudu PayPal-palveluun ja viimeistele ostos ohjeiden mukaan. Jos et ole käyttänyt PayPaliä koskaan aiemmin, sinun on luotava PayPal-tili. Valitse PayPal-tilin luontivaihtoehto, kirjoita tietosi ja valitse sitten Jatka.

Kun olet maksanut PayPalillä, maksutietosi tallennetaan suojatusti, ja voit näin maksaa jatkossa huomattavasti nopeammin.