Miten voin ottaa yhteyttä Skypen asiakaspalveluun?

Jos voit kirjautua Skype-tilillesi, siirry tälle tukipyyntösivulle, ja ota meihin yhteyttä.

Kirjaudu sisään, valitse aihe ja siihen liittyvä ongelmasi. Ongelmasi mukaan voit valita sähköpostituen tai tekstikeskustelutuen. Varmista ennen keskustelun aloittamista, että selain sallii ponnahdusikkunat ja ettet ole asentanut sellaisia lisäosia, jotka saattavat estää keskusteluikkunan avaamisen.

Oletko unohtanut käyttäjänimesi tai salasanasi tai onko sinulla muita kirjautumisongelmia? Voimme auttaa.

Jos tilisi on jäädytetty tai jos uskot, että se on hakkeroitu tai muutoin vaarantunut, voit palauttaa tilisi verkossa.

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti, ja useimpiin kyselyihin vastataan 24 tunnin sisällä. Mutta koska vastaukset edellyttävät usein selvitystyötä, vastaamiseen kuluu joskus kauemmin.

Jos lähetit kysymyksen virallista tietä, sinulle on lähetetty automaattinen vahvistus kyselysi vastaanottamisesta. Jos sait vahvistusviestin, vastaamme sinulle pian. Jos et ole saanut sitä, tarkista seuraavat seikat:

1. Onko sähköposti roskapostikansiossa?
  2. Estääkö Internet-palveluntarjoajasi Skypen liikenteen?
  3. Oletko lisännyt sähköpostitoimialueen @skype.net sähköpostisi luotettujen lähettäjien luetteloon?

Lisätietoja Skypen tukipalveluista.

Jos et löydä haluamaasi vastausta Skypen tukisivustosta, Skype-yhteisössä on paljon hyödyllisiä tietoja. Aloita hakemalla kysymystäsi – on hyvin mahdollista, että siihen on jo vastattu.

Jos tarvitset ohjeita ja tukea jollekin toiselle Microsoft-tuotteelle tai -palvelulle, käy Microsoftin tukisivustossa tai ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun.