Miten voin ottaa yhteyttä Skypen asiakaspalveluun?

Jos pystyt kirjautumaan Skype-tilillesi, ota meihin yhteyttä tämän yhteydenottosivun kautta.

Kirjaudu sisään ja valitse aihe ja siihen liittyvä ilmennyt ongelma. Ongelmasi mukaan voit valita sähköpostituen tai tekstikeskustelutuen. Varmista ennen keskustelun aloittamista, että selain sallii ponnahdusikkunat ja ettet ole asentanut sellaisia lisäosia, jotka saattavat estää keskusteluikkunan avaamisen.

Oletko unohtanut käyttäjänimesi tai salasanasi tai onko sinulla muita kirjautumisongelmia? Voimme auttaa.

Jos tilisi on jäädytetty tai jos uskot, että se on hakkeroitu tai muutoin vaarantunut, voit palauttaa tilisi verkossa.

Jos sinun on edelleen otettava yhteyttä asiakaspalveluun:

1. Siirry tälle tukipyyntösivulle.
    Valitse aihe ja siihen liittyvä ongelma ja klikkaa sitten Seuraava.

2. Valitse yhteydenottotapa.
    Jos valitset sähköpostituen, anna tietosi, kuvaile ongelmaasi ja napsauta sitten Lähetä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti, ja useimpiin kyselyihin vastataan 24 tunnin sisällä. Mutta koska vastaukset edellyttävät usein selvitystyötä, vastaamiseen kuluu joskus kauemmin.

Jos lähetit kysymyksen virallista tietä, sinulle on lähetetty automaattinen vahvistus kyselysi vastaanottamisesta. Jos sait vahvistusviestin, vastaamme sinulle pian. Jos et ole saanut sitä, tarkista seuraavat seikat:

1. Onko sähköposti roskapostikansiossa?
  2. Estääkö Internet-palveluntarjoajasi Skypen liikenteen?
  3. Oletko lisännyt sähköpostitoimialueen @skype.net sähköpostisi luotettujen lähettäjien luetteloon?

Lisätietoja Skypen tukipalveluista.

Jos et löydä haluamaasi vastausta Skypen tukisivustosta, Skype-yhteisössä on paljon hyödyllisiä tietoja. Aloita hakemalla kysymystäsi – on hyvin mahdollista, että siihen on jo vastattu.

Jos tarvitset ohjeita ja tukea jollekin toiselle Microsoft-tuotteelle tai -palvelulle, käy Microsoftin tukisivustossa tai ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun