Mikä Microsoft Bing -palkki on?

Microsoft Bing -palkki on selaimen työkalurivi, jonka avulla saat helposti yhdellä klikkauksella käyttöösi Facebookin, sähköpostisi, säätietoja ja muita tietoja.

Bing-palkki asennetaan automaattisesti, kun asennat Skypen Windows-työpöytäversion – jos et haluaa asentaa palkkia, poista sen valintaruudun valinta asennuksen aikana.

Voit poistaa Bing-palkin käytöstä Internet Explorerissa halutessasi valitsemalla vaihtoehdot Työkalut> Lisäosien hallinta> Työkalurivit ja laajennukset ja valitsemalla sitten Bing ja Poista käytöstä.

Käyttöjärjestelmäkohtaiset Bing-palkin asennuksenpoisto-ohjeet on eritelty alla.

Bing-palkin asennuksen voi poistaa seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä-valikko ja sitten Asetukset.
    2. Valitse Järjestelmä> Sovellukset ja ominaisuudet.
    3. Valitse Bing ja sitten Poista asennus.

Bing-palkin asennuksen voi poistaa seuraavasti:

1. Sipaise näytön oikealta reunalta ja napauta sitten Haku-vaihtoehtoa.
      (Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaa yläkulmaa, siirrä hiiren osoitinta alas ja valitse Haku.)
    2. Kirjoita hakuruutuun ohjauspaneeli ja napauta sitten Ohjauspaneeli-vaihtoehtoa tai valitse se.
    3. Valitse näyttämisperustekohdasta vaihtoehto Suuret kuvakkeet ja napauta tai napsauta sitten Ohjelmat ja toiminnot -vaihtoehtoa.
    4. Napauta tai napsauta Bing-vaihtoehtoa ja napauta tai napsauta sitten Poista asennus -vaihtoehtoa.

Bing-palkin asennuksen voi poistaa seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli.
    2. Valitse Poista ohjelman asennus.
    3. Valitse Bing ja sitten Poista asennus.

Bing-palkin asennuksen voi poistaa seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli.
    2. Valitse Lisää tai poista sovellus.
    3. Valitse Bing ja sitten Poista asennus.