Miten kontaktipyyntö hyväksytään?

Keskusteleminen kavereiden ja perheenjäsenten edellyttää yhteystietojen jakamista. Jos joku lähettää kontaktipyynnön sinulle, se on hyväksyttävä, ennen kuin voit keskustella hänen kanssaan.

Kontaktipyynnön hyväksyminen:

1. Valitse kontaktiluettelon yläpuolelta Viimeisimmät. Oranssin ympyrän sisäpuolella oleva luku ilmaisee, kuinka monta odottavaa kontaktipyyntöä tai pikaviestiä sinulla on.

Odottava kontaktipyyntö on pyynnön lähettäneeltä henkilöltä tullut viesti, jonka tilakuvakkeena on kysymysmerkki.

2. Jos haluat hyväksyä tai hylätä kontaktipyynnön, siirry keskusteluikkunaan klikkaamalla kontaktin nimeä.
  3. Voit hyväksyä kontaktipyynnön klikkaamalla Hyväksy. Kontakti lisätään kontaktiluetteloosi, ja näet hänen online-tilansa ja voit soittaa hänelle ilmaisia puheluja ja näköpuheluja.

Voit vaihtoehtoisesti hylätä kontaktin pyynnön, jos et halua olla yhteydessä häneen.

Jos olet online-tilassa, ja Skype on pienennetty tehtäväpalkkiin, saapuvat kontaktipyynnöt näkyvät ponnahdusilmoituksina ilmaisinalueella. Avaa pyyntö klikkaamalla ponnahdusilmoitusta ja toimi sitten edellä kuvattujen ohjeiden mukaan.

Voit myös lähettää vähintään yhden kontaktin tiedot kavereillesi puhelun tai pikaviestikeskustelun aikana.