Ohje Windows Phone

Miten saan Skypen Windows Phoneen?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä kerrotaan, mistä voit ladata Skypen Windows Phone 8:aan, mitä Skype edellyttää toimiakseen oikein puhelimessasi ja mitä kieliä Skype tukee Windows Phonessa.

Huomautus: Skypen Windows Phone 7 -versio ei ole enää ladattavissa. Voit vielä käyttää sitä puhelimessasi, mutta sitä ei enää päivitetä. Lisätietoja.

Mistä voin ladata Skypen Windows Phone -version?

Skypen Windows Phone 8 -versio on saatavana Windows Phone -kaupasta. Lataaminen on helppoa – näet vain sen Skype-version, jota laitteesi tukee. Voit myös siirtyä sivustoon skype.com matkapuhelimessasi ja ladata Skypen Windows Phoneesi valitsemalla Lataa nyt.

Skypen lataaminen on ilmaista, mutta operaattori voi veloittaa sinua datan käytöstä.

Mitä vaatimuksia Skypen Windows Phone -versiolla on?

Skypen Windows Phone -versio edellyttää, että laitteessasi on Windows Phone 8 ja yli 512 megatavua muistia.

Mitä kieliä Skypen Windows Phone -versio tukee?

Skypen Windows Phone -versio tukee seuraavia kieliä: englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, Brasilian portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja, ruotsi ja perinteinen kiina.

Skypen Windows Phone 8.1 -versio tukee edellä mainittujen kielten lisäksi seuraavia kieliä: afrikaans, albania, azeri, valkovenäjä, bulgaria, baski, katalaani, kroatia, tšekki, viro, filippiino, galicia, kreikka, hausa, heprea, hindi, unkari, indonesia, kazakki, liettua, latvia, makedonia, malaiji, persia, romania, slovakki, sloveeni, serbia, thai, turkki, ukraina, uzbekki ja vietnam.

Lisätietoja Skypen Windows Phone 8 -versiosta.