Ohje Mac

Skypen toimintojen käyttäminen (Mac)

Oletko jo ladannut Skypen ja liittynyt käyttäjäksi? Jos olet, voit aloittaa soittamisen.

Voit avata Skypen siirtymälläOhjelmat-kansioon ja kaksoisklikkaamalla Skype-kuvaketta.

Skype-sovellus

A. Valikkopalkki – sisältää kaikki asetukset, joita tarvitaan Skypen täysipainoiseen hyödyntämiseen.

B. Tila-alue – täällä voit muuttaa Skype-tilaasi ja lisätä Skype-saldoa.

C. Uusi keskustelu – aloita uusi keskustelu haluamasi kontaktin kanssa.

D. Soita puhelimiin ‑kuvake – tuo näppäimistön näkyviin, joten voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin.

E. Sivupalkki – avaa Skypen koti, kontaktit ja viimeisimmät keskustelut.

Skypen pääikkuna

F. Yleishakuruutu – Tässä voit etsiä ja lisätä kontakteja, etsiä keskusteluja, etsiä viestejä keskusteluhistoriasta tai soittaa suoraan tiettyyn puhelinnumeroon lisäämällä haluamasi nimen, sanan tai numeron yleishakuruutuun.

G. Keskustelun yhteenvetotiedot – Tulee näkyviin, kun valitset kontaktin tai määrität ryhmäkeskustelun. Näyttää yhteenvedon niiden kontaktien tiedoista, joiden kanssa parhaillaan keskustelet Skypessä. Oikealla näkyvillä painikkeilla voit soittaa Skype-puhelun, lähettää tiedostoja, lähettää kontakteja, jakaa näyttösi tai lisätä ihmisiä keskusteluun.

H. Keskusteluikkuna – Tulee näkyviin, kun valitset kontaktin tai määrität ryhmäkeskustelun. Näyttää meneillään olevan pikaviestiviestikeskustelun.

I. Keskusteluruutu – Tulee näkyviin, kun valitset kontaktin tai määrität ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä sekä tekstiviestejä.

Skypen katseluasetukset

J. Näytä – Voit nyt vaihtaa sivupalkkinäkymän valikosta Näytä > Sivupalkki. Näkymä voi olla kompakti, tavallinen tai yksityiskohtainen.

Nyt kun tunnet Skypen käyttämisen perusteita, voit lisätä kavereita kontakteiksi, soittaa heille puheluita ja näköpuheluita sekä käydä heidän kanssaanpikaviestikeskusteluita.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Skypeä ja sinulla on kysyttävää, voit esittää kysymyksiä yhteisössämme.