Mitä ovat pikanäppäimet ja miten niitä käytetään?

Nämä usein kysytyt kysymykset koskevat Skypen Windows-työpöytäversiota. Jos käytät Skypen Mac-versiota, lue seuraavat ohjeet.

Skypen käyttöä voi helpottaa ottamalla pikanäppäimiä käyttöön. Näiden pikanäppäinten avulla voit:

• vastata puheluun
  • vastata puheluun videokuvan kanssa
  • ohittaa puhelun
  • lopettaa puhelun
  • ottaa tilannevedoksen näköpuhelujen aikana
  • aktivoida Skypen
  • hakea ihmisiä Skypesta
  • mykistää mikrofonin
  • ottaa mykistyksen käyttöön (pikayhteys)
  • vaihtaa näkymän.

Pikanäppäinten käyttöönotto ja mukauttaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse Työkalut> Asetukset...
  3. Valitse Lisäasetukset-välilehti ja valitse Pikanäppäimet.

4. Valitse vaihtoehto, jolla pikanäppäimet otetaan käyttöön.
  5. Valitse toimet, joille haluat ottaa pikanäppäimet käyttöön.

6. Valitse Tallenna. Voit nyt säästää aikaa pikanäppäimillä.