Miten videotilannekuvia otetaan pikanäppäimellä?

Näköpuhelujen aikana voit ottaa kuvia kavereistasi ja perheenjäsenistäsi pikanäppäimillä. Videotilannekuvat tallennetaan paikallisesti tietokoneeseen.

Voit määrittää pikanäppäimen näköpuhelujen aikana otettavia tilannekuvia varten seuraavasti:

1. Klikkaa Skypen valikkopalkin vaihtoehtoja Työkalut> Asetukset. Valitse Asetukset-ikkunassa Lisäasetukset> Pikanäppäimet.
    2. Valitse vaihtoehto, jolla pikanäppäimet otetaan käyttöön.
    3. Valitse vaihtoehto, jolla otetaan tilannevedos näköpuhelujen aikana.

1. Määritä ponnahdusikkunaan näppäinyhdistelmä (valitse esimerkiksi Ctrl ja kirjoita S, jolloin pikanäppäinyhdistelmäksi määritetään Ctrl+S) ja klikkaa sitten OK ja Tallenna.

Jos haluat vaihtaa pikanäppäimen, klikkaa Asetukset-ikkunassa valitun pikanäppäimen vaihtamisvaihtoehtoa ja määritä uusi pikanäppäin.

Kun olet ottanut joitakin tilannekuvia, voit tarkastella niitä kaikkia klikkaamalla Galleria-vaihtoehtoa.

Klikkaa Jaa-vaihtoehtoa, jos haluat jakaa tilannevedokset kavereillesi, ja klikkaa Etsi-vaihtoehtoa, jos haluat etsiä kuvia tietokoneestasi.

Lisätietoja videotilannekuvista.