Ohje Windows Desktop

Onko Skype estetty Marokossa?

Olemme saaneet tietoomme, että vähintään yksi marokkolainen Internet-palveluntarjoaja on estänyt verkkosivustomme maaliskuusta 2012 alkaen. Skype ei valitettavasti voi vaikuttaa tähän. Käänny Internet-palveluntarjoajan puoleen ja kysy, miksi Skype on estetty, ja pyydä, että Skypen käyttö sallitaan alueellasi.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tietoja Skypestä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt