Mikä on Boleto Bancário ja miten sillä maksetaan?

Boleto Bancário on yksi Brasilian suosituimmista verkko- ja offline-maksutavoista, jonka avulla voit maksaa Skype-saldoa ja paketteja. Skype-numeroa ei voi ostaa Boleto Bancárion avulla.

Boleto Bancário -maksut järjestää paikallinen palveluntarjoajamme GT Group* yhdessä maksupalvelujen toimittajan GlobalCollectin™ kanssa.

Voit käyttää Boleto Bancário -maksamista verkkokaupassa, Skype-sovelluksessa tai Skype Managerissa™.

Kun käytät maksussa Boleto Bancáriota, voit suorittaa maksun joko käteisellä pankissa tai liikkeessä tai verkkopankissasi. Saat maksuvahvistuksen heti, mutta maksun käsittely saattaa kestää pidempään – yleensä tuote tulee näkyviin Skype-tilillesi 3–7 päivän kuluessa maksusta, mutta pankistasi riippuen tämä voi kestää pidempään.

Miten maksan Boleto Bancárion avulla käyttämällä henkilökohtaista Skype-tiliäni?

Voit ostaa Skype-tuotteita henkilökohtaiselle Skype-tilillesi Boleto Bancárion avulla seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. a) Jos olet ostanut aiemmin Skype-tuotteen käyttämällä jotakin muuta maksutapaa, toimi seuraavasti:
  1. Valitse näytön oikeassa osassa olevasta Maksutapa-kohdasta Muuta, valitse maksutavaksi Boleto Bancárioja valitse sitten Seuraava.
  2. Lue ja hyväksy GT Groupin ja Skypen palveluehdot ja valitse sitten Seuraava.
  1. b) Jos et ole ostanut Skype-tuotteita aiemmin, toimi seuraavasti:
  1. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.
    Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.
  2. Valitse maksutavaksi Boleto Bancário. Lue ja hyväksy GT Groupin ja Skypen palveluehdot ja valitse sitten Seuraava.

Skype-maksuikkuna. Boleto Bancário on valittuna maksutavaksi. GT Groupin ja Skypen palveluehtojen vieressä olevat valintaruudut on valittava. Lopuksi klikataan Seuraava-painiketta.

1. Voit tarkistaa tilauksen tiedot, kuten paikallisen ICMS-veron. Anna henkilökohtainen verotunnuksesi (CPF). Koska maksu suoritetaan omassa paikallisessa valuutassasi, siitä voi aiheutua valuutanvaihtokuluja.
  2. Siirry viimeiselle sivulle, jossa on maksuohjeet.

Valitse, haluatko suorittaa maksun verkkopankissa vai käteismaksuna paikallisessa pankissa tai liikkeessä.

Maksutosite verkkopankkimaksusta

Jos päätät suorittaa maksun pankissa tai liikkeessä, muista tulostaa Boleto-maksumääräys ja ottaa se mukaasi maksupaikkaan.

Boleto-maksumääräys.

Tärkeää: Kun suoritat maksun verkkopankissa, varmista, että käytät maksaessasi yksilöllistä viitenumeroasi (maksumääräyksen yläosassa olevaa pitkää merkkisarjaa). Skype yhdistää maksun ja tilauksen sen avulla. Kutakin Boleto Bancáriota voi käyttää vain yhteen Skype-ostokseen.

Miten maksan Boleto Bancárion avulla käyttämällä Skype Manageria?

Voit käyttää Boleto Bancáriota maksamiseen Skype Managerissa seuraavasti:

Jos olet maksanut Skype-tuotteita Skype Managerissa aiemmin, sinun ei tarvitse antaa yrityksesi laskutustietoja uudelleen.

Muista: Koska maksu suoritetaan omassa paikallisessa valuutassasi, siitä voi aiheutua valuutanvaihtokuluja.

Voit muuttaa yrityksesi laskutustietoja klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Muuta tiedot -kohtaa.

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. Anna yrityksesi laskutusosoitetiedot. Laskutusosoitteen maan on oltava Brasilia. Valitse Seuraava.
  4. Valitse maksutavaksi Boleto Bancário.
  5. Lue ja hyväksy GT Groupin palveluehdot ja valitse sitten Seuraava.
  6. Tarkista maksettava summa sekä paikallinen ICMS-vero.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Anna yrityksesi CNPJ-tunnus tarvittaessa ja valitse sitten Seuraava.
  9. Suorita maksu pankissa, liikkeessä tai verkkopankissasi. Jos suoritat maksun pankissa tai liikkeessä, muista tulostaa Boleto-maksumääräys ja ottaa se mukaasi maksupaikkaan. Kutakin Boleto Bancáriota voi käyttää vain yhteen Skype-ostokseen.

Vanheneeko Boleto Bancário -maksumääräys?

Kyllä, kaikissa Boleto-maksumääräyksissä on vanhenemispäivämäärä oikeassa yläkulmassa. Sinulla on 30 päivää aikaa suorittaa maksu. Suosittelemme, että suoritat maksat mahdollisimman pian. Jos tilaustasi ei ole toimitettu, ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä suorittamaan maksu mahdollisimman pian.

Jos tarvitset ohjeita tai tukea maksamisessa, ota yhteyttä GT Groupin tukeen*.