Mikä Logitech TV Cam HD on?

Tärkeä päivitys: Skype televisiossa ei ole enää saatavilla. Voit pitää yhteyttä kavereihisi ja perheenjäseniisi kirjautumalla Skypeen tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai selaimella.

Logitech TV Cam HD on laajakulmakamera, johon Skype on asennettu valmiiksi. Jos televisiomallisi ei tue Skypea, voit liittää tämän kameran HD-televisioosi ja Internetiin, ja kaikki on valmista.

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa on lisätietoja Logitech TV Cam HD:stä:

Mitä ominaisuuksia Logitech TV Cam HD:n Skype tukee?

Logitech TV Cam HD:n Skype tukee seuraavia:

• Laadukkaat näköpuhelut
  • Laadukkaat äänipuhelut
  • Pelkkää ääntä käyttävät ryhmäpuhelut (voit liittyä ryhmäpuheluun, mutta et voi aloittaa sitä)

Logitech TV Cam HD:n Skype ei toistaiseksi tue seuraavia:

• Pikaviestit
  • Tekstiviestit
  • Näytön jakaminen

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia, mutta matka- ja lankapuhelimiin soittaminen edellyttää hieman Skype-saldoa tai paketin.

Skype-saldoa tai pakettia ei voi ostaa Logitech TV Cam HD:llä. Voit kuitenkin ostaa niitä Skype-tililläsi käyttämällä jotakin toista laitetta, kuten tietokonetta tai matkapuhelinta, ja käyttää niitä sitten Logitech TV Cam HD:llä.

Skypella ei voi soittaa hätäpuheluja.

Voinko käyttää Skype-kontaktejani automaattisesti Logitech TV Cam HD:llä?

Logitech TV Cam HD:llä voit kirjautua Skypeen suoraan televisiosta ja etsiä kaikki Skype-kontaktisi. Niitä ei tarvitse lisätä manuaalisesti.

Miten Skype-puhelu soitetaan Logitech TV Cam HD:llä?

Skype-puhelun soittaminen Logitech TV Cam HD:llä on aivan yhtä helppoa kuin tietokoneella tai millä tahansa muulla laitteella. Valitse vain kontakti, jolle haluat soittaa, ja valitse näkö- tai äänipuhelu hänen profiilistaan. Puhelu alkaa heti, ja se yhdistetään, jos siihen vastataan.

Voinko käyttää Logitech TV Cam HD:tä Skype-puheluihin ja katsoa televisiota samaan aikaan?

Voit soittaa äänipuhelun ja katsoa televisiota samaan aikaan. Jos haluat kuitenkin soittaa näköpuhelun, vain Skype-puhelu näkyy televisioruudussa.

Voinko vastaanottaa vastaajaviestin, jos en pysty vastaamaan Skype-puheluun Logitech TV Cam HD:llä?

Kyllä, voit vastaanottaa vastaajaviestin, jos et pysty vastaamaan Skype-puheluun Logitech TV Cam HD:llä. Sinun tarvitsee vain ottaa ääniviestintä käyttöön tietokoneessa.

Ääniviestintä on ilmainen Skype-ominaisuus.

Mitä jos televisioni on sammutettu, kun joku yrittää soittaa minulle?

Kameran sisäinen soittoääni soi, kun joku soittaa sinulle – riippumatta siitä, onko televisio päällä vai ei. Myös kameran edessä oleva LED-valo vilkkuu saapuvan puhelun merkiksi. Voit säätää soittoäänen voimakkuutta tai poistaa sen kokonaan käytöstä.

Voinko ottaa Skype-profiilikuvan Logitech TV Cam HD:llä?

Kyllä, voit ottaa kuvan Logitech TV Cam HD:llä ja käyttää sitä Skype-profiilikuvana. Profiilikuvaa käytetään kaikissa laitteissa, joilla käytät Skypea.

Laadukkaat Skype-näköpuhelut eivät aina onnistu Logitech TV Cam HD:llä. Miksi?

Logitech TV Cam HD tukee jopa 720p:n HD-tarkkuutta Skype-näköpuheluissa. Skype-puhelujen kuvanlaatu riippuu kuitenkin sinun ja kontaktisi Internet-yhteyksien nopeudesta. Jos Internet-yhteyden nopeus on yli 1,2 Mbps puhelussa, näköpuhelun tarkkuus on 720p:n HD-tarkkuus.

Voinko kirjautua Logitech TV Cam HD:hen Microsoft-tililläni?

Jos olet liittynyt Skypeen äskettäin kirjautumalla Microsoft-tilillä jollakin toisella alustalla (esimerkiksi Windows 8, Mac, Linux), voit edelleen kirjautua Logitech TV Cam HD:hen. Sinun on ensin vain tehtävä muutama lisätoimenpide.

Tällainen Skype-tili on tekninen, ja vaikka sen avulla voi käyttää kaikkia upeita Skype-ominaisuuksia, Logitech TV Cam HD:hen kirjautuminen edellyttää Skype-nimeä. Skype-nimen voi selvittää seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen Skype.com tietokoneessa.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.
  3. Valitse Oma tili -kohdasta Tiliasetukset.
  4. Valitse Televisio ja kotipuhelin -kohdasta Määrittäminen.
  5. Sinulle määritetty Skype-nimi tulee näkyviin, ja voit kirjoittaa salasanan. Jos sinulla ei ole salasanaa, luo se, sillä tarvitset sitä Skypeen kirjautumiseen Logitech TV Cam HD:ssä.

Voit nyt kirjautua Logitech TV Cam HD:hen Skype-nimellä ja salasanalla.

Tärkeää: Jos poistat tämän Skype-nimen linkityksen Microsoft-tililtäsi, tekninen Skype-tili poistetaan. Voit halutessasi linkittää Microsoft-tilisi toiseen Skype-tiliin.

Mistä saa tukea Logitech TV Cam HD:lle?

Saat tukea Logitech TV Cam HD:n käyttöön Logitechin verkkosivustosta.*