Mille alustoille Skype on saatavilla?

Voit soittaa puheluja Skypesta Skypeen, lähettää pikaviestejä kavereille ja perheenjäsenille maksutta ja soittaa matka- ja lankapuhelimiin edullisilla Skype-hinnoilla milloin tahansa tietokoneesta, matkapuhelimesta tai pelilaitteesta.

Lisätietoja Skypen järjestelmävaatimuksista.

Skypea voi käyttää seuraavilla alustoilla:

Alusta Uusimmat versiot
    Windows 10 ja Windows 10 Mobile Skypen Windows 10 -versio 11.19.805.0
    Windows Skypen Windows 10 -versio 7.40.0.151, Windows 7- ja Windows 8 -versio 7.40.0.104 sekä uusi Skype 8.9.0.1 Windows-tietokoneille
    Xbox One Skypen Xbox One -versio 10.0.15063.3054
    Mac Skype 7.58 ja uusi Skype 8.9.0.1 Mac-tietokoneille
    Linux Skype 4.3 ja uusi Skype 8.9.0.1 Linux-tietokoneille
    Android Skype 7.46 ja uusi Skype 8.9.0.0.64295 Android-laitteille
    iPhone Skype 6.35.1 ja uusi Skype 8.9.0.0.64295 iPhonelle
    iPad Skype 6.35.1 ja uusi Skype 8.9.0.0.64295 iPadille
    iPod touch Skype 6.35.1 ja uusi Skype 8.9.0.0.64295 iPod Touchille
    Amazon Kindle Fire HD/HDX Skypen Amazon Kindle Fire HD/HDX -versio 7.36
    Amazon Fire HD -tabletti Skypen Amazon Fire HD -tablettiversio 7.36

Lue lisää upeista Skype-tuotteista ja -palveluista.