Mille alustoille Skype on saatavilla?

Voit soittaa puheluja Skypesta Skypeen, lähettää pikaviestejä kavereille ja perheenjäsenille maksutta ja soittaa matka- ja lankapuhelimiin edullisilla Skype-hinnoilla milloin tahansa tietokoneesta, matkapuhelimesta tai pelilaitteesta.

Skypea voi käyttää seuraavilla alustoilla:

Alusta Uusimmat versiot
    Windows 10 ja Windows 10 Mobile Skypen Windows 10 -versio 11.19.805
    Windows Skypen Windows-työpöytäversio 7.38
    Xbox One Skypen Xbox One -versio 10.0.15063.3054
    Mac Skypen Mac-versio 7.56
    Linux Skypen 4.3-versio Linux-tietokoneeseen
    Android Skypen Android-versio 7.46
    iPhone Skypen iPhone-versio 6.35.1
    iPad Skypen iPad-versio 6.35.1
    iPod touch Skypen iPod Touch -versio 6.35.1
    Amazon Fire Phone Skypen Amazon Fire Phone -versio 7.36
    Amazon Kindle Fire HD/HDX Skypen Amazon Kindle Fire HD/HDX -versio 7.36
    Amazon Fire HD -tabletti Skypen Amazon Fire HD -tablettiversio 7.36

Lue lisää upeista Skype-tuotteista ja -palveluista.