Mille alustoille Skype on saatavilla?

Voit soittaa puheluja Skypesta Skypeen, lähettää pikaviestejä kavereille ja perheenjäsenille maksutta ja soittaa matka- ja lankapuhelimiin edullisilla Skype-hinnoilla milloin tahansa tietokoneesta, matkapuhelimesta, pelilaitteesta tai televisiosta.

Skypea voi käyttää seuraavilla alustoilla:

Alusta Uusimmat versiot
Windows 10 (Anniversary-päivitys) Skype Preview'n Windows 10 -versio 11.9
Windows Skypen Windows-työpöytäversio 7.30, Skypen Windows RT -versio 3.1
Windows Phone 8 ja 8.1 Skypen 2.27-versio Windows Phone 8:aan ja Skypen 2.26-versio Windows Phone 8.1:een
Xbox One Skypen Xbox One 1.9 -versio
Mac Skypen Mac-versio 7.42
Linux Skypen 4.3-versio Linux-tietokoneeseen
Android Skypen Android-versio 7.26
iPhone Skype 6.27:n iPhone-versio
iPad Skypen iPad-versio 6.27
iPod touch Skypen iPod Touch -versio 6.27
Nokia X Skypen Nokia X -versio 5.11
Amazon Fire Phone Skypen Amazon Fire Phone -versio 6.15
Amazon Kindle Fire HD/HDX Skypen Amazon Kindle Fire HD/HDX -versio 6.15
Amazon Fire HD -tabletti Skypen Amazon Fire HD -tablettiversio 6.15
Blu-ray-laitteet Laitteen mukaan

Lue lisää upeista Skype-tuotteista ja -palveluista.