Ohje Linux

Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen Skypen Linux-versiolla

Oletko ladannut Skypen ja luonut tilin? Jos kyllä, niin voit aloittaa soittamisen.

Skypestä Skypeen -puhelujen soitto on ilmaista. Voit myös soittaa edullisesti matka- ja lankapuhelimiin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa (maksat vain käytöstä) tai kuukausittaisen paketin.

Rekisteröityyn puhelinnumeroon soitetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse kontaktiluettelosta henkilö, jolle haluat soittaa.
  3. Klikkaa sinisen keskustelukuvakkeen vieressä olevaa nuolta, valitse Aloita puhelu ja valitse lopuksi luettelosta haluamasi numero.

Rekisteröimättömään puhelinnumeroon soitetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Klikkaa Skype-ikkunan alareunassa vaihtoehtoa Soita puhelimiin tai lähetä tekstari.

1. Kun näppäimistö tulee näkyviin, valitse haluamasi maa avattavasta luettelosta ja klikkaa vihreää puhelupainiketta.

Voit tarkastella valitun maan puheluhintoja klikkaamalla Puheluiden hinnat.

Numeron lisääminen kontaktiin

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella sitä kontaktiluettelon kontaktia, jolle haluat lisätä numeron. Avaa sitten kontaktin profiili valitsemalla Näytä profiili.

1. Valitse Lisää puhelinnumero, kirjoita haluamasi numero ja tallenna se painamalla Enter.