Ohje Linux

Miten voin lähettää tekstiviestejä Skypen Linux-versiossa?

Lähetä tekstiviestejä matkapuhelimeen Skypestä edullisin hinnoin.

Voit lähettää tekstiviestejä kaikkiin tekstiviestejä tukeviin numeroihin (useimmat matkapuhelimet, jotkin lankapuhelimet). Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Tekstiviestin lähettäminen kontaktille

1. Klikkaa Skypessä henkilöä, jolle haluat lähettää tekstiviestin.
  2. Tekstiviestin voi lähettää kahdella tapaa. Voit klikata kontaktia hiiren kakkospainikkeella, valita Lähetä tekstiviesti ja valita sitten numeron.

Voit myös valita Tekstiviesti-ruudun keskusteluikkunassa.

1. Kirjoita viesti keskustelukenttään ja paina Enter-näppäintä. Jäljellä olevat merkit ja hinta näkyvät oikeassa ylänurkassa.
Valitettavasti henkilö, jolle lähetit tekstiviestin, ei voi vastata sinulle Skypessä.

Tekstiviestin lähettäminen numeroon, jota ei ole tallennettu kontaktina

1. Klikkaa Skype-ikkunan alareunassa vaihtoehtoa Soita puhelimiin tai lähetä tekstari.

Näppäimistö tulee näkyviin.

1. Jos lähetät tekstiviestiä ulkomaille, klikkaa lippuvalikkoa ja valitse maa avattavasta valikosta. Klikkaa sen jälkeen lipun vieressä olevaa ruutua.
  2. Kirjoita puhelinnumero (tai klikkaa numeroita näppäimistössä) ja klikkaa Lähetä tekstiviesti -painiketta.

1. Kirjoita viesti näytön alareunan keskustelukenttään ja paina Enter-näppäintä.

Valitettavasti henkilö, jolle lähetit tekstiviestin, ei voi vastata sinulle Skypessä.

Eikö tekstiviestin lähettäminen onnistu? Lue vianetsinnän vinkit.