Kuinka Skype-tukea voi käyttää?

Skype-tukipalveluiden käyttötapoja on monenlaisia. Olet löytänyt niistä yhden, mutta käytettävissä on monia muitakin. Klikkaamalla alla olevia aihealueita saat lisätietoja käytettävissä olevista tukivaihtoehdoista.

Olet jo löytänyt ne! Skypen tukisivustossa on yli 950 usein kysyttyä kysymystä ja käyttöoppaita Skypeen liittyvistä aiheista – Skypen Windows-versioista Skype-paketteihin ja kaikkeen siltä väliltä. Voit etsiä vastauksia kysymyksiisi. Suodattimilla voit huolehtia siitä, että löydät nimenomaan omaa laitettasi koskevia Skype-ohjeita. Voit myös selata sisältöä luokkakohtaisesti ja tutustua näin kaikkeen tarvittavaan.

Skype-yhteisö on keskustelupalsta kaikille Skypeen liittyville asioille. Voit etsiä vastauksia aloitussivulta, mutta voit myös esittää omia kysymyksiä. Pääset mukaan kirjautumalla sisään tilillesi ja täyttämällä profiilisi.

Facebook-sivullamme voit etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä tai esittää omia.

YouTube-kanavallamme on koko joukko videoita, joiden ohjeista on hyötyä ongelmien ratkaisemisessa ja uuden oppimisessa.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai haluat jutella kanssamme tietystä ongelmasta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.