Mikä on QIWI ja miten sillä maksetaan?

QIWI on maksupalvelutoimittaja, jolla on tarjota kaksi tapaa Skype-tuotteista maksamiseen. QIWI ylläpitää Venäjällä itsepalvelupäätteitä, joista voi ostaa Skype-saldoa. Toinen vaihtoehto on lisätä käteistä Skype-tilille QIWI Walletin avulla.

Seuraavissa kysymyksissä ja vastauksissa kerrotaan QIWI-käytön aloittamisesta:

Miten voin maksaa QIWI-päätteellä?

Skype-saldosta on helppo maksaa QIWI-päätteellä:

1. Napauta päänäytössä Payments.
  2. Napauta Internet and Telephone ja valitse sitten Skype.
  3. Kirjoita Skype-nimesi ja napauta Next.
  4. Vahvista Skype-nimesi napauttamalla Next tai napauta Back, jos haluat korjata sen.
  5. Anna käteismäärä (Venäjän ruplat – RUB) koneeseen ja napauta Pay.
  6. Sinua pyydetään vahvistamaan, että tiedot ovat oikein.
  7. Pääte tuo näkyviin vahvistusnäytön, jossa on Skype-nimesi ja maksamasi määrä, ja tulosta sitten kuitti. Skype-tilin saldo päivitetään.

Lähimmän QIWI-päätteen löydät täältä*.

Mitä valuuttoja QIWI sisältää?

Oletusarvon mukaan maksuvaluutta päätteellä on Venäjän rupla (RUB). Jos haluat kuitenkin maksaa jollakin toisella valuutalla, pyydä lisätietoja QIWI-tuelta*.

Miten voin maksaa QIWI Walletilla?

QIWI Walletilla voi maksaa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype-tiliisi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla.
  4. Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

5. Valitse maksutavaksi Qiwi ja klikkaa Seuraava.
  6. Tarkista maksettava määrä ja klikkaa sitten Seuraava.
  7. Tarkista tilauksen tiedot, anna puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi (sama kuin QIWI Walletiin liitetty osoite) ja klikkaa Lähetä. Sinun ohjataan QIWI-sivustoon.
  8. Valitse maksutapa, noudata ohjeita ja viimeistele ostos.

Voit maksaa QIWI Wallet -saldoa käyttämällä tai Visa- tai MasterCard-kortilla.

Entä jos QIWI-maksussa on ongelmia?

Jos QIWI-maksuissa on ongelmia, ota yhteys suoraan QIWI-asiakaspalveluun tai tarkista tilauksesi tila.