Miten voin lisätä yhteystietoja Suosikit-luetteloon Skypessä?

Voit lisätä yhteystiedon Suosikit-luetteloon monella eri tavalla...

Työpöydällä:

• Napsauta keskusteluikkunassa yhteystiedon nimen vieressä olevaa tähteä.
  • Napsauta yhteystietoluettelossa yhteystietoa hiiren oikealla painikkeella ja napsauta Lisää suosikkeihin.

Mobiililaitteessa:

• Pyyhkäise yhteystietoluettelossa vasemmalle ja napauta yhteystiedon vieressä olevaa tähteä.
  • Napauta keskusteluikkunassa, jossa yhteystieto tai ryhmä näkyy, näytön yläreunassa näkyvää nimeä. Napauta pudotusvalikon vaihtoehtoa Lisää suosikkeihin.

Voit poistaa yhteystiedon Suosikit-luettelosta monella eri tavalla...

Työpöydällä:

• Napsauta yhteystietoluettelossa yhteystietoa hiiren oikealla painikkeella ja napsauta Poista suosikeista.
  • Vedä yhteystietoluettelossa yhteystieto Suosikit-kohdasta ja pudota se Yhteystiedot-luetteloon

Mobiililaitteessa:

• Pyyhkäise yhteystietoluettelossa vasemmalle ja napauta yhteystiedon vieressä olevaa tähteä.
  • Napauta keskusteluikkunassa, jossa yhteystieto tai ryhmä näkyy, näytön yläreunassa näkyvää nimeä. Napauta pudotusvalikon vaihtoehtoa Poista suosikeista.

Suosikit-luetteloa ei ole mahdollista poistaa. Jos kuitenkin poistat kaikki yhteystiedot Suosikit-luettelosta, luettelo tyhjenee.

Jos haluat täyttää Suosikit-luettelon uudelleen, lisää yhteystieto Suosikit-luetteloon uudelleen, jolloin se tulee uudelleen näkyviin yhteystietoluettelon yläosaan.