Miten Skypen Windows-työpöytäversio pidetään ajantasaisena?

Voit varmistaa useilla eri tavoilla, että käytössäsi on aina Skypen uusin versio. Valitse alla olevista vaihtoehdoista:

Jos automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä, voit tarkistaa saatavilla olevat päivitykset milloin tahansa ja asentaa ne itse.

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkista Ohje> Tarkista päivitykset.
  3. Jos päivitys on käytettävissä, sinua pyydetään lataamaan se. Valitse vain Lataa.

Skype-päivityksen latausikkuna.

1. Kun lataus on valmis, valitse ponnahdusikkunasta Päivitä.

Kun päivität Skypen, tilisi tiedot pysyvät muuttumattomina, ja kaikki Skype-saldo pysyy tililläsi. Kaikki tilaamasi paketit pysyvät myös ennallaan päivitystä edeltävässä tilassa.

Jos käytössäsi on vanhempi Windows-versio, jota Skype ei tue, kuten Windows 98 tai Windows 2000, et voi ehkä päivittää Skype-versiotasi. Tämä saattaa vaikuttaa ostamiisi Skype-tuotteisiin. Jos et voi käyttää Skype-saldoa, Skype-numeroa tai pakettia, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Automaattiset päivitykset on helpoin tapa pitää Skype ajan tasalla. Se on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit halutessasi poistaa sen käytöstä:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Työkalut> Asetukset….

3. Valitse Lisäasetukset-välilehti ja sitten Automaattiset päivitykset.

4. Valitse sitten Poista automaattiset päivitykset käytöstä.

Skype-päivitykset sisältyvät myös Windows Updateen. Jos Skype-päivityksen Windows Update -luokitus on Tärkeä ja Windows-versiosi on määritetty päivittymään automaattisesti, Skype päivitetään, vaikka olisit poistanut automaattiset päivitykset käytöstä Skypessä. Jos Skype-päivityksen luokitus on Valinnainen, voit valita, asennetaanko se.

Kun saatavilla on päivitys, jota et ole vielä asentanut, saat päivitysilmoituksen. Voit hyväksyä sen klikkaamalla ponnahdusikkunassa olevaa Päivitä-vaihtoehtoa.

Skype-päivityksen ponnahdusikkuna, jossa on vaihtoehto päivittää Skype.

Lopetamme toisinaan Skypen vanhoja versioita, jotta voimme keskittyä uusien Skype-versioiden parantamiseen. Tässä tilanteessa näet seuraavan ilmoituksen, kun yrität kirjautua sisään Skypeen:

Klikkaa vain Lataa uusin versio nyt -valintaa ja päivitä uusimpaan versioon maksutta noudattamalla ohjeita. Voit myös katsoa yksityiskohtaiset ohjeet täältä ongelmien ratkaisemiseen ja Skypen käyttämiseen.

Skype tukee tällä hetkellä seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ja Windows XP.