Voiko kaverini soittaa minulle Skypeen lanka- tai matkapuhelimestaan?

Kyllä, jos sinulla on Skype-numero, sinulle voidaan soittaa lanka- tai matkapuhelimesta ja voit vastata puheluun Skypessä. Tämä on hyvä juttu, jos sinulla on kavereita, perheenjäseniä tai kollegoja, jotka eivät käytä Skypeä, koska he voivat soittaa sinulle suoraan Skype-numeroosi.

Hanki Skype-numero

Lisätietoja Skype-numeroista ja niiden määrittämisestä.