Miten puheluja ja pikaviestejä vastaanotetaan Skypen iOS-versiolla?

Skypen uusimman iOS-version avulla voit pitää yhteyttä kavereihisi entistä monipuolisemmin lähettämällä heille videoviestejä. Voit tallentaa lyhyen videon, muokata sitä tarvittaessa ja lähettää sen sitten yhteyshenkilöillesi tai ryhmillesi.

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat videoviestien asetusten määrittämistä iOS-laitteella.

Miten videoviestejä tallennetaan ja lähetetään Skypen iOS-versiolla?

Voit tallentaa ja lähettää videoviestin seuraavasti:

1. Napauta yhteyshenkilöä tai ryhmää, jolle haluat lähettää videoviestin.
  2. Napauta keskusteluruudun Lähetä videoviesti ‑painiketta. Jos käytät puhelinta vaaka-asennossa, napauta paperiliitinkuvaketta ja valitse Lähetä videoviesti.
  3. Näkyviin tulee tallennusikkuna.
  4. Napauta Tallenna-kuvaketta , kun haluat aloittaa tai lopettaa tallennuksen.
  5. Kun viesti on tallennettu, voit katsoa sen napauttamalla Toista-kuvaketta. Jos haluat lähettää viestin, napauta Lähetä-kuvaketta. Jos haluat poistaa videoviestin, napauta roskakoria.

Muista, että tallennetut videoviestit voivat olla enintään kolmen minuutin pituisia.

Miten vastaanotettuja videoviestejä katsellaan?

Vastaanotettujen videoviestien katselu on helppoa.

1. Käynnistä Skype.
  2. Siirry Viimeisimmät-kohtaan ja avaa keskustelu, johon video on lähetetty.
  3. Katso videoviesti napauttamalla sitä.

Voit estää videoviestien automaattisen lataamisen tällä asetuksella:

1. Siirry Omat tiedot ‑välilehteen ja valitse sitten Asetukset.
  2. Napauta vaihtoehtoa Lataa videoviestit.
  3. Voit lopettaa automaattisen videoviestien lataamisen napauttamalla Ei koskaan ‑valintanappia. Valitse vain wifi tai wifi ja mobiilidata, jos haluat ottaa tämän asetuksen takaisin käyttöön.

Vaikka automaattiset lataukset olisi poistettu käytöstä, voit silti tallentaa videoviestit manuaalisesti toimimalla kohdassa Miten videoviestit tallennetaan? kuvattujen ohjeiden mukaan.

Miten videoviestit tallennetaan?

Oletko laatinut tai vastaanottanut ikimuistoisen videoviestin, jonka haluat tallentaa? Etsi videoviesti keskusteluhistoriasta ja napauta viestiä pitkään, kunnes valikko tulee näkyviin ponnahdusikkunaan. Voit tallentaa viestin puhelimesi valokuvagalleriaan valitsemalla videon tallennusvaihtoehdon.

Miten videoviestejä poistetaan?

Voit poistaa tallennetut videoviestit ennen niiden lähettämistä napauttamalla roskakorikuvaketta. Myös lähetettyjä videoviestejä voi poistaa. Napauta videoviestiä pitkään ja valitse Poista. Et kuitenkaan voi poistaa videoviestejä, jotka olet vastaanottanut.

Miksi saan ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä?

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.