Mikä Microsoft-tili on?

Microsoft-tilillä pääset käsiksi moniin Microsoft-laitteisiin ja -palveluihin. Se on tili, jolla kirjaudutaan Skypeen, Outlook.comiin, OneDriveen, Windows Phoneen ja Xbox LIVE -palveluun. Se tarkoittaa, että voit käyttää tiedostojasi, valokuviasi, yhteystietojasi ja asetuksiasi kaikilla laitteillasi. Microsoft-tilin nimi oli aikaisemmin "Windows Live ID".

Jos jo kirjaudut Microsoft-laitteisiin ja -palveluihin sähköpostiosoitteella, sinulla on Microsoft-tili.

Voit luoda Microsoft-tilin osoitteessa microsoft.com. Jos olet uusi Skype-käyttäjä, voit ladata uusimman Skype-version laitteeseesi ja kirjautua uuteen Microsoft-tiliin myös Skypestä.

Tietysti!

Voit kirjautua Skypeen Microsoft-tilillä missä tahansa laitteessa tai käyttöjärjestelmässä. Järjestelmän ei tarvitse olla Windows, joten voit kirjautua Skypeen Microsoft-tilillä myös Mac-, iOS- tai Android-laitteessa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype- ja Microsoft-tilien yhdistäminen.
    Tutustu Microsoft-tilin etuihin