Mikä Microsoft-tili on?

Takaisin hakutuloksiin

Microsoft-tilillä voit käyttää monia Microsoft-laitteita ja -palveluita. Se on tili, jolla kirjaudutaan Skypeen, Outlook.comiin, OneDriveen, Windows Phoneen ja Xbox LIVE -palveluun. Se tarkoittaa, että voit käyttää tiedostojasi, valokuviasi, yhteystietojasi ja asetuksiasi turvallisesti kaikilla laitteillasi.

Voit luoda Microsoft-tilin osoitteessa microsoft.com. Jos olet uusi Skype-käyttäjä, voit ladata uusimman Skype-version laitteeseesi ja rekisteröidä uuden Microsoft-tiliin myös Skypestä.

Tietysti!

Voit kirjautua sisään Skypeen Microsoft-tilillä missä tahansa laitteessa tai käyttöjärjestelmässä. Järjestelmän ei tarvitse olla Windows, joten voit kirjautua Skypeen Microsoft-tilillä myös Mac-, iOS- tai Android-laitteessa.