Ohje Windows Desktop

Voinko linkittää Skype- ja Microsoft-tilini tai poistaa linkityksen?

Käynnissä olevien muutosten vuoksi Skype- ja Microsoft-tilejä ei voi linkittää ja linkityksiä ei voi poistaa tällä hetkellä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tili ja salasana" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt