Voinko poistaa Skype- ja Microsoft-tilini linkityksen?

Valitettavasti et ainakaan tällä hetkellä :(

Käynnissä olevien muutosten vuoksi Skype- ja Microsoft-tilien linkityksiä ei voi poistaa tällä hetkellä.

Ymmärrämme, että saatat olla turhautunut, jos linkitit vahingossa väärät tilit. Jos näin on päässyt käymään, ilmoita siitä meille alla olevan kyselyn kautta. Palautteesi auttaa meitä ymmärtämään, miten tilanne vaikuttaa sinuun, minkä avulla voimme parantaa kokemustasi.

Jaa kokemuksesi!