Ohje Mac

Kuinka Skypen Mac OS X -version asennus poistetaan kokonaan ja asennetaan sitten uudelleen?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skypen Mac OS X -version asennuksen voi poistaa kokonaan ja asentaa sitten uudelleen seuraavasti:

1. Sulje Skype valitsemalla Skype> Sulje Skype.
  2. Avaa Sovellukset-kansio ja vedä Skype-kopio roskakoriin.
  3. Avaa hakemisto ~/Library/Application Support/* ja vedä Skype-kansio roskakoriin. Huomaa, että merkki ~ vastaa kotikansiota. Voit etsiä kotikansiosi avaamalla Finderin ja valitsemalla valikkopalkista Siirry> Koti.

Tärkeää: Jos haluat säilyttää keskustelu- ja puheluhistoriasi, ohita tämä vaihe.

1. Avaa hakemisto ~/Library/Preferences vedä tiedosto com.skype.skype.plist roskakoriin.
  2. Avaa Finder ja hae "Skype"-sanaa Mac OS X:n hakutoiminnolla. Siirrä kaikki haun palauttamat tulokset roskakoriin.
  3. Paina Ctrl-näppäintä ja klikkaa samalla roskakorikuvaketta ja valitse Tyhjennä roskakori.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.
  5. Lataa ja asenna uusin Skype-versio.

Lisätietoja Skypen asentamisesta.

*Oletusarvon mukaan Kirjasto-kansio on piilotettu Mac OS X v10.7:ssä (Lion) ja uudemmissa. Voit etsiä Kirjasto-kansion avaamalla Finderin ja valitsemalla valikkopalkista Siirry, pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten Kirjasto.