Mitä Skypetys tarkoittaa?

Onko joku tuntemasi henkilö pyytänyt sinua "Skypettämään" kanssaan? Jos näin on, hän on todennäköisesti pyytänyt sinua ottamaan yhteyttä Skypen kautta. Tämä voi tapahtua ääni- tai näköpuheluna tai pikaviestikeskusteluna. Kaverisi on voinut lähettää sinulle esimerkiksi viestin "Skypetä minulle, kun ehdit!" Saat yhteyden häneen kirjautumalla Skypeen. Jos hänet on lisättävä Skypeen, lue ohjeet tästä oppaasta, jossa kerrotaan, miten Skype-nimet lisätään kontaktiluetteloosi.

Oletko uusi Skypen käyttäjä? Saat kätevästi lisätietoja käytön aloittamisesta, näköpuhelun soittamisesta ja pikaviestin lähettämisestä.

Olet saattanut kuulla myös SkypeMe!®-toiminnosta. Tällä toiminnolla oli mahdollista jutella kenen tahansa Skype-käyttäjän kanssa ilman, että häntä tarvitsi lisätä ensin kontaktiksi. Toimintoa ei enää ole.