Koti Skypen Mac-versio

Skypen Mac OS X -version lataamisongelmat

On tärkeää, että lataat Skypen vain Skype-sivustosta. Älä lataa sitä mistään muualta. Jos et ole varma, onko lataamasi Skype-asennustiedosto todella Skypeltä, suosittelemme lataamaan asennustiedoston uudelleen sivustostamme.

Onko sinun soitettava puhelu juuri nyt? Jos sinulla ei ole aikaa noudattaa alla olevia ohjeita, voit käyttää Skypen verkkoversiota (beeta) puheluiden soittamiseen tai viestien lähettämiseen suoraan selaimestasi. Verkkoversion käyttäminen ei edellytä Skypen lataamista tai asentamista.

Käynnistä Skypen verkkoversio nyt

Latausongelman vianmääritys

Tutustu ennen aloittamista Heartbeat-blogin ja katso, miten Skypen tuotteet ja ominaisuudet toimivat. Jos ongelmista on ilmoitettu, tarkkaile tilannetta – ilmoitamme heti, kun tilanne on saatu korjattua.

Voit saada viestin, jossa sinua pyydetään antamaan Skypelle avainketjuun tallennettujen tietojen käyttöoikeus. Valitse vain Salli aina ja aloita Skypen Mac OS X -version lataaminen.

Suojausasetukset saattavat estää Skypen lataamisen suoraan osoitteesta skype.com. Mac OS X Mountain Lion -käyttöjärjestelmässä ne on ehkä määritetty siten, että lataukset sallitaan vain Mac App Storesta:

Suojausasetusten muuttaminen sallimaan lataukset muualta kuin Mac App Storesta:

1    Valitse valikkopalkissa ensin Apple-kuvake ja sitten Järjestelmän asetukset....
    2    Valitse Henkilökohtainen-osiossa Suojaus ja tietosuoja.
    3    Valitse Yleiset-välilehti.
    4    Valitse Salli ohjelmat, jotka on ladattu: -kohdassa Mac App Storesta ja tunnetuilta kehittäjiltä.

Yritä ladata Skype jollakin toisella selaimella.

Sulje kaikki Internet-yhteyttä käyttävät sovellukset (erityisesti musiikkia ja videokuvaa toistavat sovellukset) ja peruuta mahdolliset käynnissä olevat tiedostojen lataukset. Jos käytät langatonta yhteyttä, varmista, että langaton signaali on vahva. Yritä sitten uudelleen.

Varmista, että selain sallii ponnahdusikkunat, tai lisää www.skype.com ponnahdusikkunoiden estotoiminnon poikkeusluetteloon.

Poista mahdollisesti käyttämäsi latausten hallintaohjelma käytöstä tilapäisesti. Voit ottaa sen käyttöön uudelleen, kun lataus on valmis.

Poista käyttämäsi tietoturvaohjelmat, kuten palomuuri- tai virustorjuntaohjelmat, käytöstä tilapäisesti. Voit ottaa ne käyttöön uudelleen, kun lataus on valmistunut.

Varmista, että lataat Skypen tietokoneesi paikalliseen kansioon. Älä lataa verkkoasemaan, sillä se ei ole ehkä käytettävissä.

Varmista, että sinulla on latauskansion luku- ja kirjoitusoikeudet. Jos et ole varma luku- ja kirjoitusoikeuksista, tallenna lataukset työpöydälle.

Jos Skypen lataamisessa on ongelmia tämänkin jälkeen, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Onko Skypeen kirjautumisessa ongelmia?