Miksi saan levyn I/O-virheen, kun yritän kirjautua Skypen Mac OS X -versioon?

Takaisin hakutuloksiin

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Seuraavankaltainen "Levyn I/O-virhe" saattaa tulla joskus näkyviin, kun yrität kirjautua Skypeen:
    "Levyn I/O-virhe. Sulje Skype ja käynnistä se uudelleen. Jos tämä virhe toistuu, ota yhteyttä Skype-asiakastukeen."

Voit yrittää ratkaista ongelman ensimmäiseksi siten, että otat Skypen uusimman version käyttöön.

Jos ongelma ei häviä, Skypen asennus kannattaa poistaa ja se kannattaa asentaa uudelleen:

1. Lopeta Skype Ctrl-klikkaamalla Skype-kuvaketta ja valitsemalla Sulje. Jos Skype-kuvake näkyy edelleen Dockissa, Ctrl-klikkaa kuvaketta uudelleen, valitse Asetukset ja valitse sitten Poista Dockista.
    2. Siirrä Skype Ohjelmat-kansiosta Roskakori-kansioon.
    3. Avaa Finder Dockista ja paina Komento+Vaihto+G.
    4. Kirjoita näkyviin tulevassa ponnahdusikkunassa ~/Library/Application Support/ ja klikkaa sitten Siirry-vaihtoehtoa.

Voit sitten asentaa Skypen uudelleen ja säilyttää keskusteluhistoriasi seuraavasti:

1. Nimeä hakemistossa ~/Library/Application Support/ oleva kansio uudelleen nimellä "Skype.old".
    2. Lataa ja asenna uusin Skype-versio.
    3. Kun asennus on valmis, käynnistä Skype ja sulje se sitten.
    4. Etsi Skype.old-kansiosta Skype-nimesi mukainen kansio ja kopioi se uuteen Skype-kansioon hakemistoon ~/Library/Application Support/. Keskusteluhistoriasi palautetaan.

Voit asentaa Skypen uudelleen ja poistaa keskusteluhistoriasi seuraavasti:

1. Vedä hakemistossa ~/Library/Application Support/ oleva Skype-kansio roskakoriin.
    2. Ctrl-klikkaa roskakorikuvaketta ja valitse Tyhjennä roskakori.
    3. Lataa ja asenna uusin Skype-versio.

Jos Skypen Mac OS X -version kirjautumisessa on ongelmia tämänkin jälkeen, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.